Workshop op Maat

Wil je een keer iets anders?

Ben je met een groep, of wil je met je collega's of oud studie genoten een keer iets anders ervaren? Een ervaring waarbij je jezelf en elkaar een beetje beter leert kennen? Wil je samen een activiteit doen waardoor je elkaar op een andere manier leert zien? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Bezield Presenteren

Breng je boodschap met gevoel - dat raakt!

Wil jij met meer gemak en bezieling presenteren? Wil jij meer impact op je publiek? Wil jij meer van jezelf laten zien tijdens een presentatie? Waardoor je meer weerklank vindt bij je toehoorders? Wil jij met zelfvertrouwen en zelfbewustzijn voor een groep staan?
Dat kun je bij mij leren. Vanuit je ziel met kracht spreken. Jezelf laten horen vanuit een diepere laag in jezelf. Voor mensen die al op de voorgrond staan voor groepen, zoals leidinggevenden, trainers, en leraren en voor iedereen die nieuwsgierig is.

Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om voor een groep een presentatie te geven, in het Nederlands of in het Engels. In mijn onderzoekstijd was het presenteren van onderzoeksresultaten en projectvoorstellen routine. Dat had echter weinig te maken met bezield presenteren, het ging vooral om de data en de analyse. In mijn opleidingstraject naar Soul Voice leraar heb ik een hele verandering doorgemaakt in spreken. Met veel plezier geef ik mijn ervaring nu door in mijn workshops voor mensen die zich willen bekwamen in natuurlijk presenteren met impact.

Ik ben geen gewone presentatie trainer. Ik leer je niet hoe een presentatie op te bouwen. Daar zijn andere trainingen voor. Ik leer je ook geen trucje. Samen gaan wij kijken wat je belemmeringen zijn om vanuit gevoel en vanuit jou te presenteren. Welke emotie, welk gevoel verhinderd jou om authentiek en natuurlijk te presenteren? Wat zit er tussen? Wat zijn jouw belemmeringen? Via kleine stapjes gaan we belemmeringen opschonen en barrières doorbreken. Je maakt kennis hoe je je gevoel mee kunt laten klinken in je presentatie. Je krijgt eenvoudige oefeningen mee voor thuis om verder mee te gaan.

Wat levert deze training/persoonlijk traject je op?
Je verhaal maakt meer indruk, je raakt belemmeringen kwijt, je wordt je meer bewust van je gevoel en je lichaam, je vergroot je intuïtie, je luistert beter naar wat het publiek nodig heeft, je woorden komen meer als vanzelf, je hebt meer zelfvertrouwen en je bent meer jezelf op het podium. Een natuurlijke presentatie komt over!
Ook is het mogelijk een persoonlijk traject rondom dit thema te doen.

Voor wie?
- als je angst hebt voor een groep te spreken
- als je gewend bent om voor groepen te staan en meer impact van hun boodschap wilt hebben.
- als je je vrij wilt voelen in een presentatie
- als je meer betrokkenheid wilt van je toehoorders
- als je meer weerklank wilt vinden bij je toehoorders
- als je vaak last van hun keel krijgen tijdens een presentatie
- als je bereid bent jezelf beter te leren kennen
- als je bereid bent je in jezelf te verdiepen en blokkades en belemmeringen in jezelf te doorbreken

reactie

"Anke, wat een feest, zoals jij je hebt ontwikkeld tot heerlijke reisleider." Roeland Schweizer