Soul Voice® privé sessie - Soul Voice® met Anke

Wil jij in kleine stapjes je jezelf beter leren kennen?
Wil jij meer meer zelfvertrouwen?
Wil jij je eigen dieptes, onzekerheden, angsten verkennen?
Wil jij je hooggevoeligheid gaan ervaren als kracht?
Voel jij je soms niet zo happy?
Wat zou je willen veranderen in je persoonlijk leven?
Loop jij soms tegen jezelf aan in het dagelijks leven? Privé of in je werk? Wil jij dat veranderen? Zodat je energie weer gaat stromen, en je vanuit gronding bezield kunt communiceren, manifesteren en vrij-uit leven?

In de klank van de stem liggen de sleutels tot heling, verandering en plezier in het leven. Ontdek de kracht van stemklank, van die van jezelf of die van mij. Laat de stemklank je leiden naar verandering. Je hoeft het niet te weten. Het lichaam, met zijn oude opgeslagen herinneringen, heeft zijn eigen wijsheid. Open je hart, en volg het pad om je leven ten volle in het NU te leven en je uit te drukken vanuit jouw eigen essentie, spontaniteit en authenticiteit!

Werkwijze bij een privé sessie

We beginnen met een kort gesprek. Samen gaan we op onderzoek uit. Alles is welkom. Wat is je verlangen? Waar wil je naartoe? Waar loop je tegenaan in je dagelijks leven? Met welk thema wil je aan de slag? Wat zou je graag willen veranderen? Als je bij mij komt dan is er ruimte voor jouw verhaal. Afhankelijk van wat zich aandient in het moment, wordt gekeken welke vorm voor jou op dat moment het meest effectief is. Een sessie omvat het luisteren naar jouw verhaal en het formuleren van je doel/intentie, een actief/interactief deel met lichaamsoefeningen en stemklank, en het eindigt met het delen van ervaringen tijdens de sessie. Als je wil krijg je eenvoudige oefeningen mee voor thuis. Zodat je ook na de sessie, thuis verder aan de slag kunt met je eigen ontwikkeling.

Door ervaring heb ik geleerd dat een serie sessies een positieve verandering brengt in je omgang met situaties in je dagelijks leven. Ik ben voorzichtig met eenmalige sessies. Het komt voor dat er veel in beweging wordt gebracht. Het is prettig als ik je daarbij kan ondersteunen. Ik begeleid mensen daarom bij voorkeur in en traject van drie of meer sessies.

Tarieven

Een losse privé sessie € 90. Bij het boeken van drie-vijf sessies € 85 per sessie, bij een serie van 10 sessies € 80 per sessie. Prijzen zijn incl. 21% BTW. Een individuele sessie duurt 1.5 - 2 uur.
Vanwege corona houden we 1.5 meter afstand en houden we ons aan de RIVM corona richtlijnen.

Wil je liever niet reizen? Via zoom (online) is veel mogelijk en werkt de energie en de klank net zo goed door.
Een online privé sessie van een uur € 50 incl 21% BTW. Per kwartier langer € 10 extra.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over mijn werkwijze?  Vraag je je af of een Soul Voice sessie iets voor jou is en hoe een sessie in zijn werk gaat? Of heb je andere vragen? Bel mij gerust of stuur een mailtje.

Wil je kennismaken met mij? Of heb je een brandende vraag en ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis half uur introductie gesprek via zoom.

reactie na een sessie

"Wat was ik blij met de sessie vandaag bij jou!! Vol vertrouwen ga ik op weg, om beetje bij beetje mijn ruimte in te nemen!" - Carolien

reactie na een sessie

"Het heeft een blijvende indruk gemaakt hoe ik tijdens de stemsessie zo goed kon voelen hoe de klank in mij werkte. Dank je wel voor je krachtige bijdrage in dit proces." - Hendrik

reactie na een sessie

" Ik wil je nog heel hartelijk dank voor alle wijze lessen die je me geleerd hebt tot nu toe. Mijn presentatie is super goed gegaan en super goed ontvangen. Mijn dank is groot." - Sylvia

reactie na een sessie

"Het helpt mij om me te verbinden met stukken waar ik op andere manieren geen toegang toe kon krijgen. Ik voel mij herboren" - Marieke