Agenda

woensdag, 03.04.2019

Soul Voice kennismaken 3 april Friesland

Een avond om op een laagdrempelige manier kennis te maken met Soul Voice® en de magie van stemklank. Kom "proeven", ervaren en maak kennis met de ongekende mogelijkheden van de klank van de stem. Hoe kom je voorbij je drukke hoofd? Hoe kun je meer gaan voelen? Hoe kun je helder je grenzen aangeven? Kom luisteren en ervaar in een paar eenvoudige oefeningen wat jouw stem voor jou kan betekenen.
Tijd: 20 - 22 uur. De thee staat klaar om 19.45
Prijs: € 10, incl thee en versnapering
Locatie: Triscell, Delfstrahuizen, Friesland.
Ja, ik meld mij aan!

zaterdag, 13.04.2019

Soul Voice® 2-daagse workshop Delfstrahuizen, Friesland

Een intensieve en transformerende workshop!
Iedereen heeft een eigen uniek stem, die met niets en niemand anders vergelijkbaar is. De stem van de ziel is een stem, die je uit jouw hoofd haalt, in je lichaam brengt en je diep van binnen raakt. Het gebruik van de stem maakt ons gelukkig, levendig en vrolijk en gaat voorbij aan wat wij dachten dat mogelijk zou zijn. Kom ervaren!

Lees meer...

dinsdag, 25.06.2019

Soul Voice® 5-daagse Winterswijk-Meddo

Soul Voice® Advanced Sound Initiation
Deze bijzondere workshop en persoonlijke Soul Voice® initiatie zal je verder leiden in het begrijpen van, en het leren meester worden over je persoonlijke blokkades. Je krijgt inzicht in je persoonlijke doelen, je talenten en je kwaliteiten. En je krijgt handvatten aangereikt hoe dat vorm te geven in het leven van alledag.

Lees meer...