Sound Yoga

Vind je het lastig om te ontspannen? Blijf je spanning in je lichaam voelen, zelfs als je je rust pakt? Word je geleefd door de drukte van alledag? Wil je een diepe ontspanning ervaren, zodat je je weer op kan laden?
Stemklank werkt door op onbewuste lagen in je systeem. Wij bouwen spanning op in ons leven, en houden dat vast op veel verschillende delen van ons lichaam. Een ieder van ons heeft wel zo'n plek die je gaat voelen als je het druk hebt. Je kunt dan bijvoorbeeld last krijgen van je rug, je schouders, je buik of hoofdpijn. En zelfs als je van jezelf weet dat het komt omdat je het gewoon druk hebt, daarmee is de spanning niet zomaar weg.

Vitaal ontspannen

Stemklanken (sounds) tijdens de eenvoudige lichaamsoefeningen helpen om de spanning los te laten. Stemklanken brengen ruimte in het lichaam, zodat spanning los kan laten, en er ruimte komt voor ontspanning en nieuwe energie. We sluiten af met een korte stiltemeditatie om je innerlijk luisteren te vergroten en de verbinding met jezelf te versterken. Door de diepe werking van de stem klanken en de activerende lichaamshoudingen werkt Sound Yoga revitaliserend voor je hele lichaam, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. 

Data: Momenteel geef ik geen Sound Yoga. Heb je interesse? Laat mij weten!