Soul Voice®

Soul Voice® helpt je om jezelf beter te leren kennen en je bewust te worden van je talenten. Het is een methodiek die je uit je hoofd haalt, en in je lijf brengt. Hierdoor krijg je meer rust in jezelf, ben je meer aanwezig, luister je beter naar signalen van je lichaam, ben je meer in balans, en versterk je je intuïtie.

Leer jezelf beter kennen

De stem is het meest doeltreffende instrument om door te dringen tot die plekken/stukken/emoties waar je met je hoofd niet bij kunt. Je maakt kennis met de magische kracht van het onbewuste. En het is daar waar de sleutels liggen tot verandering, verdieping, intuïtie, plezier en bezieling in werk en leven.

Jarenlang onderzoek

Meer dan 35 jaar heeft Soul Voice® founder Karina Schelde onderzoek gedaan naar het effect van stemklank op het lichaam. Soul Voice® is een diepwerkende methodiek, waarin oude kennis en stemhelingstechnieken in een vorm zijn gegoten die toegankelijk is voor de moderne mens van nu. Meer info over deze methodiek vind je op de website van Soul Voice International

Benefits Soul Voice®

  • afname van stress en zorgen
  • diepe ontspanning
  • doelen en mogelijkheden verduidelijken
  • duidelijker grenzen kunnen stellen
  • negatieve overtuigingen doorbreken
  • weerstanden overwinnen
  • gekwetste gevoelens loslaten
  • je innerlijke leiding sterker ervaren
  • je verbinding met anderen verdiepen

Kennismaken

Soul Voice® is oer, puur, krachtig, direct, en verbindt, ontspant en opent nieuwe deuren in jezelf. De klank van de stem dringt door, en breekt open, als vanzelf, blokkade of emotie, laten stromen, leren innerlijk luisteren, beleven, ervaren, thuis komen, in kleine stapjes.
Wil jij? Ga je mee op reis? Durf jij een kleine eerste stap te zetten? Neem contact met mij op voor een kennismaking, voor een een-op-een sessie of voor een 2-daagse Soul Voice® workshop.

Soul Voice met Anke

Kijk hier voor een film-impressie van de Soul Voice® methodiek met founder Karina Schelde. De opnames zijn gemaakt in Nieuw Zeeland. Het is een korte impressie hoe je met stemklank in balans kunt komen en stress en drukte achter je kunt laten.

Soul Voice Workshop Karina Schelde Anke de Jong

Vraag

"Als je vandaag een kwantumsprong zou kunnen maken in je leven, wat zou dat dan zijn? Wat houdt je tegen om het te doen? Persoonlijke moed en vertrouwen is het enige wat je nodig hebt."
- Vrij naar Karina Schelde uit 'De Stem van je Ziel' 

Quote

“Soul Voice opent de deuren naar ons hart en plaatst ons terug in onze kracht. Laat je stem gehoord worden.. Je zult dankbaar zijn voor de rest van je leven”
- Dr. Roy Martina

Quote

"Sounding is een manier van klank maken die ons onmiddellijk uit ons hoofd en diep in ons lichaam brengt. Het is een creatieve kracht, het uiten van een lichaamsstem die in ons allemaal leeft, een stem die ons terugbrengt naar ons ware innerlijke gevoel."
- Karina Schelde