Stemontspanning

Vind je het lastig om te ontspannen? Blijf je spanning in je lichaam voelen, zelfs als je je rust pakt? Word je geleefd door de drukte van alledag? Wil je een diepe ontspanning ervaren, zodat je je weer op kan laden?
Een stemklankontspanning werkt door op onbewuste lagen in je systeem. Wij bouwen spanning op in ons leven, en houden dat vast op veel verschillende delen van ons lichaam. Een ieder van ons heeft wel zo'n plek die je gaat voelen als je het druk hebt. Je kunt dan bijvoorbeeld last krijgen van je rug, je schouders, je buik of hoofdpijn. En zelfs als je van jezelf weet dat het komt omdat je het gewoon druk hebt, daarmee is de spanning niet zomaar weg.

Vitaal ontspannen

In een stemontspanningssessie beginnen we met een kort gesprek over waar de spanning zich in het lichaam bevindt, en welke herinnering of overtuiging daar mogelijk mee verbonden is. Daarna ga je comfortabel liggen. Dan stem ik mij af, en laat stemklanken komen die helpen om de spanning los te laten. Mijn stemklanken brengen ruimte in het lichaam, zodat spanning los kan laten, en er ruimte komt voor ontspanning en nieuwe energie. Door de diepe werking van de stem klanken werkt een stemontspanning revitaliserend voor je hele lichaam. Bij het gesprek na afloop krijg je een praktische oefening mee om thuis verder mee te gaan.

Tijd: Een sessie duurt 1 uur
Kosten: € 60 incl BTW